Online boekhouden

Door middel van de online boekhoudsoftware van Exact Online proberen wij per cliënt een zo optimaal mogelijke samenwerking te creëren. Er is veel mogelijk maar wij proberen de nadruk te leggen om het aantal administratieve handelingen tot een minimum te beperken. Zo kunnen we u leren om vanuit Exact Online een verkoopfactuur te maken die vervolgens direct naar uw klant wordt verstuurd. In Exact Online wordt deze factuur gelijk geboekt zodat u direct kunt zien wat uw openstaande saldo debiteuren is. Voor ons minder werk (en voor u minder kosten) maar toch een optimaal inzicht in uw omzet en liquiditeit. Voor cliënten bij de Rabobank, ABN-AMRO Bank en ING Bank koppelen wij de bankrekening aan uw Exact Online account zodat de bankmutaties automatisch in Exact Online terechtkomen.

Uw te betalen inkoopfacturen kunt u desgewenst uploaden (u dient deze nog wel zelf te betalen) waarna Exact Online na het inlezen van de bankmutaties deze facturen praktisch automatisch aflettert (afboekt). U kunt van papieren inkoopfacturen een foto met uw mobiele telefoon maken waarna deze factuur via de app van Exact Online direct in uw administratie terechtkomt.

Ons kantoor probeert daar waar het kan Exact Online in te zetten om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Voor zakelijke dienstverleners kan de Uren & Facturen module van Exact Online veel toegevoegde waarde hebben omdat urenregistratie, facturatie, boekhouding en CRM in één pakket zitten. Voor veel ZZP-ers zetten wij inmiddels Exact Online Starter in waarbij de klant kan kiezen voor de facturatiemodule.

Ook kunnen wij voor DGA’s (met een personal holding) een groot deel van het administratieve proces uit handen nemen. De periodieke loonbetalingen, te betalen loonheffingen en de te betalen omzetbelasting kunnen wij (indien u gebruik maakt van de Rabobank) via Exact Online naar de bank versturen waarna de DGA slechts het betaalbestand in de online omgeving van de bank hoeft te accorderen.

Meer weten over de mogelijkheden van Exact Online?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van Exact Online en bent u benieuwd naar hoe wij u als cliënt in dit proces kunnen begeleiden, neemt u dan contact met ons op. Wij kunnen voor veel problemen een oplossing bedenken.

Geïnteresseerd? Neem contact op

Koops accountancy

Nieuwe Kerkhof 6
9712 PT Groningen
Telefoon: 050 503 5919
E-mail: info@koopsaccountancy.nl